Website maken


Tanghe Consultancy is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites! Je nieuwe WordPress website zal zich probleemloos aanpassen op tablets en smartphones, is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines en is eenvoudig door jezelf te beheren in de zeer gebruiksvriendelijke omgeving van WordPress.

Ons streven is om websites binnen vijf werkdagen live te hebben staan.

Template

Nadat wij de opdracht overeen zijn gekomen, zal er een template worden uitgezocht. Voor WordPress zijn een tal van templates te vinden.
Voldoet een WordPress thema niet helemaal aan de wensen of stijl van uw bedrijf of heeft uw al een website ontworpen of laten ontwerpen en moet deze gebouwd worden en worden gekoppeld aan WordPress? Ook dat is één van de mogelijkheden, ook kunnen wij het ontwerp maken die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Omdat de wensen voor een wordpress website op maat vaak enorm uiteenlopen hebben we geen prijzen. Wel kunt u hieronder geheel vrijblijvend offerte aanvragen.

Pakketten en prijzen

Wij bieden in totaal drie verschillende pakketten, alle drie bieden ze dezelfde mogelijkheden en elementen, het verschil zit hem in de keuze voor het thema of dat het een normale website of een webshop dient te worden. Het basis pakket is gekoppeld aan een door ons voorgesteld template, bij het plus pakket ben je vrij om zelf een thema uit te zoeken, wij helpen je graag bij het zoeken naar een gepast WordPress thema. Wij werken niet met onverwachte kosten achteraf of vervelende abonnementen waar je een lange tijd aan vast zit, de prijzen van onze pakketten zijn helder en vooraf duidelijk! Bekijk onze pakketten hier!