Referenties


Gerrie van Wanrooij
Directeur – The Entrador Consultancy Group

Graag beveel ik Peter Tanghe aan. Ik heb Peter leren kennen als een echte professional. Peter is al enige jaren actief in requirements engineering, business- en informatie analyse. Zowel bij Atos Origin als bij Entrador heeft Peter bij ons gesolliciteerd en uiteraard hebben wij hem aangenomen! Peter is analytisch en communicatief sterk. Daarnaast is hij ondernemend en gaat hij voor concreet resultaat. Peter werkt snel. Bij opdrachtgevers zoals Ahold en DJI heeft hij prima klantbeoordelingen ontvangen. Hij wordt dan ook steeds voor een (nieuwe) opdracht teruggevraagd. Peter heeft de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden en daar helpen we hem graag bij.

Oktober 2013


Hans Baaten
Business Manager – Atos Origin

As one of my young professionals, Peter catched up with my company in our Masterclass Requirements Engineering. He matured into the position of information analyst / requirements engineer. Peter is equipped with perfect social skills and nice to work with. This enables him to deliver high quality requiremnts with commitment!

Februari 2011


Jeroen Kemperman
Analyst operational support – Hagemeyer NV

Peter is een professional op het gebied van het ontwikkelen van software en analyseren van bedrijfsprocessen. Hij bekijkt vraagstukken van verschillende kanten. Op Peter kun je rekenen, hij zorgt voor complete afronding en nazorg van projecten.

Peter is een aanwinst voor iedere bedrijfscultuur. Met zijn humor, aanpassingsvermogen en kwaliteitsstandaarden draagt hij bij aan iedere (project)omgeving.

Januari 2008


Bob Andringa
Requirements Engineer – Atos Origin

Peter kan requirements op een duidelijke (begrijpelijke) manier vertalen naar zo wel de opdrachtgever als de ontwikkelaar. Benodigde methodieken als UML/RUP zijn voor hem bekende methoden. Doormiddel van o.a. Use Cases kan hij requirements duidelijk vertalen.

Naast het in kaart brengen van de requirements heeft Peter ook ervaring in het onderzoeken en analyseren van bedrijfsprocessen. Deze ervaring heeft hij opgedaan in o.a. het bankwezen en de retail branche.

Peter heeft een sterk analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden, goede contactuele eigenschappen, kan goed zelfstandig werken en is een goede teamplayer.
Ook heeft hij snel inzicht in technische, vaak complexe, zaken en hij kan deze vertalen naar de gebruikersorganisatie en vice versa. Hij kan dit uitstekend overbrengen in woord en geschrift. Dat maakt hem geschikt om het management niveau en het uitvoerende niveau bij elkaar te brengen. En een vertaal slag te slaan tussen deze twee werelden.

Januari 2008

Tanghe Consultancy | Referenties

Tanghe Consultancy | Referenties